Nieuwsbrief Januari 2021

Wij wensen jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en creatief 2021. Het ziet er naar uit dat wij ook 19 januari nog niet open mogen. Maar via de webshop, mail of telefonisch blijven we wel paraat voor al jullie vragen en bestellingen.

Groetjes Anita en Brigitte

Nieuwe producten

Ook al zit de deur op slot, er zijn wel nieuwe producten binnengekomen!

Waaronder:

  • Nieuwe lapland knipvellen (nu ook via de website te bestellen)
  • Nieuwe Marianne Design serie
  • Nieuwe dutch doobadoo (de leuke kangoeroe en penguin)
  • Ook zijn er nieuwe stempels van art impressions onderweg.

Voor meer informatie houd onze Facebookpagina in de gaten of kijk op onze website.

Workshop

Workshops zullen nog even niet gegeven worden vanwege de Corona. Maar Besty is wel bezig geweest met kaarten maken en deze zullen in pakketten verkocht worden om thuis te kunnen maken. Hier zijn we volop mee bezig, en geldt dus ook houd onze website en pagina in de gaten.

Webshop

Onze webshop blijft gewoon open in deze rare tijd. We hebben de afgelopen week ervoor gezorgd dat alle producten weer kloppen op de website. Ook is het mogelijk om online je bestelling te plaatsen en in de winkel op te halen en betalen. Dit natuurlijk wel op afspraak en met mondkapje op. Je kunt me altijd bereiken voor vragen op 06 – 39 72 00 18.