Workshops & Nieuwsbrieven

Meer leren over kaart maken of verschillende technieken? Bij Creabri verkopen we niet alleen alles voor kaarten, we organiseren maandelijks ook workshops waar we samen kijken hoe we de materialen in kunnen zetten om creatieve kaarten te maken.

De workshops vinden veelal op donderdag plaats. U kunt zich inschrijven voor de sessie van 09.30 uur – 12.00 uur of voor de middagsessie van 13.30 uur – 16.00 uur. Een maand van tevoren maken we via de nieuwsbrief bekend wat voor workshop het zal zijn. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Agenda workshops

I.v.m. de regelgeving omtrent Corona kunnen er tot nader order geen workshops worden gegeven. We houden je op de hoogte via deze pagina, onze nieuwsbrief  en onze pagina op Facebook wanneer er weer workshops zullen zijn.

Wil je zeker weten dat je deze berichtgevingen niet mist? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Extra informatie

Om voor iedereen een veilige omgeving te creëren, zijn de workshops enkel toegankelijk na het maken van een afspraak. Neem hiervoor a.u.b. altijd eerst contact met ons op.

Nieuwsbrieven

We proberen elke maand een nieuwsbrief te versturen met onder andere nieuwe producten, mededelingen en informatie over de workshops. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief April 2021

Nieuwsbrief Maart 2021

Nieuwsbrief Februari 2021

Nieuwsbief Januari 2021

Nieuwsbrief December 2020

Nieuwsbrief Mei 2020

Nieuwsbrief April 2020

Extra Nieuwsbrief Maart 2020

Nieuwsbrief Maart 2020

Extra Nieuwsbrief Februari 2020

Nieuwsbrief Februari 2020