Workshops & Nieuwsbrieven

Meer leren over kaart maken of verschillende technieken? Bij Creabri verkopen we niet alleen alles voor kaarten, we organiseren maandelijks ook workshops waar we samen kijken hoe we de materialen in kunnen zetten om creatieve kaarten te maken.

De workshops vinden veelal op donderdag plaats. U kunt zich inschrijven voor de sessie van 09.30 uur – 12.00 uur of voor de middagsessie van 13.30 uur – 16.00 uur. Een maand van tevoren maken we via de nieuwsbrief bekend wat voor workshop het zal zijn. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Agenda workshops

I.v.m. de regelgeving omtrent Corona kunnen er workshops worden gegeven, zij het onder de voorwaarden die op dat moment van kracht zijn. We houden je op de hoogte via deze pagina, onze nieuwsbrief  en onze pagina op Facebook wanneer er workshops zullen zijn en welke richtlijnen in acht moeten worden genomen.

Wil je zeker weten dat je deze berichtgevingen niet mist? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Mededeling

Als de maatregelen omtrent Corona het toelaten zal Betsy ook volgend jaar weer workshops verzorgen. De volgende workshops staan gepland op 20 januari en 27 januari.

Extra informatie

Om voor iedereen een veilige omgeving te creëren, zijn de workshops enkel toegankelijk na het maken van een afspraak. Neem hiervoor a.u.b. altijd eerst contact met ons op.

Voorwaarden die in acht genomen moeten worden:

  • maximaal 10 personen per workshop
  • als je van je plaats gaat, mondkapje op
  • plaats nemen tussen de spatschermen
  • reserveren verplicht!

Nieuwsbrieven

We proberen elke maand een nieuwsbrief te versturen met onder andere nieuwe producten, mededelingen en informatie over de workshops. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief December 2021

Nieuwsbrief November 2021

Nieuwsbrief Oktober 2021

Nieuwsbrief September 2021

Nieuwsbrief Juli 2021

Nieuwsbrief Juni 2021

Nieuwsbrief Mei 2021

Nieuwsbrief April 2021

Nieuwsbrief Maart 2021

Nieuwsbrief Februari 2021

Nieuwsbief Januari 2021